Hverdagen i Troldebo
 
Børnehusets åbningstid, fridage og helligdage
Børnehuset holder åbent mandag til torsdag kl. 7.00 til 17.00. Fredag kl. 7.00 til 16.00.

Børnehuset har lukket på de almindelige helligdage samt mellem jul og nytår. Derudover er der lukket Grundlovsdag, den 5. juni og fredag efter Kristi Himmelfartsdag.

Børnehusets dagligdag

Kl.  7.00 Børnehuset åbner. Der er tilbud om fælles morgenmad ca. 7.30-8.00. Her kan børnene få corn-flakes, havregryn eller brød og mælk. Der er også altid en kop te eller kaffe til forældrene

Kl.  8.15 Stuerne åbnes og børnene fordeler sig til fri leg.

Kl.  9.30 Fælles aktiviteter. Hvis børnene kommer senere, vil vi gerne have, at I ringer på forhånd og meddeler os det. Hver fredag holder vi fællessang for både børnehaven og vuggestuen.

Kl. 11.00 Frokost. Børnene medbringer selv frokostmadpakke.

Kl. 12.00 De børn, som har behov for det, får tilbuddet om at sove middagssøvn. De andre børn er – som hoved-regel – på legepladsen.

Kl. 14.00 Eftermiddagscafé, hvor børnene spiser deres med-bragte frugt. Dertil serveres en bolle eller et brød plus vand, som børnehaven giver. Herefter leger børnene på stuerne eller på legepladsen.
 Vuggestuebørnene spiser frugt efterhånden som de vågner. De mindste leger på stuen og de ældste er ofte på legepladsen med børnehavebørnene.

Kl. 17.00 / Fredag kl. 16.00        Troldebo lukker.